Přehled jednotek

Administrativní budova

Obchodní prostory na pronájem v moderní polyfunkční budově v centru města. Plocha vyniká výhodnou polohou, skvělou viditelností a orientací výkladů do rušné křižovatky ulic Legionářská-Karadžičova-Krížna. Komplex splňuje mezinárodní standardy a poskytuje vysoký standard ve všech směrech, díky čemuž získal enviromentální certifikaci LEED GOLD.

Obchodní prostory jsou situované v přízemí s bezbariérovým přístupem a umožňují flexibilní uspořádání dle požadavků nájemců. Atraktivní lokalita ve Starém Městě na rozhraní s městskou částí Nové Město nabízí široké spektrum služeb přímo v místě nebo v blízkém okolí, stejně tak občanskou vybavenost na dosah ruky (obchody, kavárny, restaurace, veřejné instituce, banky, hotel, zdravotnické zařízení). Součástí komplexu, ve kterém se nacházejí nabízené prostory, je též tichý dvůr.

Lokalita:
Polyfunkční budova se nachází v blízkosti důležitých dopravních tepen hlavního města, pár kroků od oblíbeného nákupního centra CENTRAL. Výborná dostupnost (MHD i autem) a možnost parkování v podzemní garáži sousedního rezidenčního projektu.

Vybavení a služby:
Integrovaný sytém pro vytápění, klimatizaci a větrání
24/7 ostraha, bezpečnostní kamerový systém
Elektronická požární signalizace

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34750
  • Měsíční nájemné
    20 - 24 € za m² / 501 - 601 Kč za m²
  • Poplatky za služby
    3.50 EUR za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    956 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    575 m²
  • Parkování
    130 EUR
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.